Znanstveno dokazano

Protibolečinska zanka ActiPatch ima za seboj številne klinične študije, ki dokazujejo njeno učinkovitost.
Cilj ene izmed študij je bil oceniti učinkovitost 7-dnevne uporabe protibolečinske zanke ActiPatch in stopnjo zadovoljstva med udeleženci raziskave, ki trpijo zaradi kronične bolečine. Preizkus je bil opravljen pri skupno 44.000 preiskovancih, od katerih je 5.000 podalo oceno pripomočka:
2 od 3
je ostala zdravila zmerno ali v celoti izločilo
2 od 3
2 od 3 sta izboljšala spanec
3 od 4
 so povečale svojo telesno aktivnost
4 od 5
 je bistveno izboljšalo kakovost življenja
(1) Analgetični učinki zdravljenja nespecifičnih bolečin v križu: metaanaliza randomiziranih s placebom nadzorovanih preskušanj. LAC Machado, SJ

Kamper, RD Herbert, CG Maher in JH McAuley. Revmatologija 2009; 48: 520-527. (2) Rawe IM, Kotak DC (2015) Britanska študija o učinkovitosti nove terapije kroničnih bolečin brez recepta. Pain Manag. 2015 nov; 5 (6): 413-23. + info: www.bielcorp.com/clinical-evidence.

 * Vizualno analogna lestvica (VAS) omogoča merjenje intenzivnosti bolečine, ki jo opisuje pacient, z največjo ponovljivostjo med opazovalci. Sestavljen je iz vodoravne črte 10 centimetrov, na koncih katere so skrajni izrazi simptoma. V levi je odsotnost ali manjša intenzivnost, v desni pa večja intenzivnost. Bolnika prosimo, da na črti označi točko, ki označuje intenzivnost, in jo izmeri z milimetrskim ravnilom. Intenzivnost je izražena v centimetrih ali milimetrih.

 Vrednotenje: Blaga bolečina, če bolnik oceni bolečino pod 3. Zmerna bolečina, če je rezultat med 4 in 7. Huda bolečina, če je rezultat enak ali večji od 8.
GRAF
Povzetek delovanja ActiPatch protibolečinske zanke:
Pulzna, kratkovalovna, radiofrekvenčna terapija
Gre za inovativno, prenosno, elektronsko, mikro napravo, ki preko elektromagnetnih polj deluje na žarišče bolečine, zmanjšuje vnetje mišic in sklepov ter obnavlja poškodovane celice.
Gre za varno in učinkovito bolnišnično tehnologijo, ki je bila razvita za osebno uporabo.
Kako protibolečinska zanka AC/RX deluje?
Naprava stimulira majhne senzorične živce (aferentne živce) iz kože in tkiva, ki so znotraj dosega frekvence pulza naprave - območje s premerom približno 10-12 cm in globine 5-6 cm v telesu.

Na voljo je še mnogo drugih kliničnih študij in raziskav, ki potrjuje učinkovitost protibolečinske zanke ActiPatch. Za povezave in informacije do raziskav nas lahko kontaktirate in z veseljem vam jih posredujemo.

rocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram