Štirje razlogi zakaj je protibolečinska zanka ActiPatch najboljša izbira proti bolečini 

Vsak, ki se sooča s kronično ali akutno bolečino lahko potrdi, da je zagotovo preizkusil že veliko sredstev za zdravljenje ali vsaj omilitev bolečine. Ko nam bolečina onemogoča normalno funkcioniranje v vsakodnevnem življenju, nas tako rekoč ohromi in smo pripravljeni narediti marsikaj, samo, da mine.

Glede na to, da je trg preplavljen z raznimi protibolečinskimi zdravili, pripomočki, mazili in napravami, se pri pojavu protibolečinske zanke ActiPatch, posamezniki pogosto sprašujejo ali stvar deluje. Na nas se obrne precej strank, ki se soočajo z začetno skepso, kar seveda popolnoma razumemo.

Prav zato danes navajamo glavne razloge zakaj izbrati protibolečinsko zanko ActiPatch:

1. Brez zdravil in brez stranskih učinkov 

Pri bolečini največkrat najprej posežemo po protibolečinskih zdravilih, saj nam ta običajno prinesejo hitro olajšanje. Težava nastane, ko tableta popusti in se bolečina vrne. Tako lahko hitro zapademo v začarani krog konstantnega jemanja protibolečinskih sredstev, kar pa za seboj prinese tudi stranske učinke. Takšno jemanje protibolečnskih tablet bremeni naša jetra in nam dolgoročno lahko precej škoduje.

Protibolečinska zanka ActiPatch ne povzroča nobenih stranskih učinkov in se lahko uporablja dolgoročno.

2. Lahko se uporablja dolgoročno in lahko celo zdravi bolečino 

Prednost protibolečinske zanke ActiPatch je v tem, da njena uporaba ni omejena na krajše časovno obdobje. Uporabljate jo lahko na večih mestih bolečine in kakor dolgo želite.

Izpostaviti velja tudi dejstvo, da zanka deluje protivnetno in tako lahko tudi zdravi samo bolečino, da se ta tudi po prenehanju uporabe protibolečinske zanke, ne vrne.

3. Je varna in enostavna za uporabo 

Protibolečinska zanka je popolnoma varna za uporabo. Poleg tega pa je tudi zelo enostavna. Preprosto jo namestite tako, da je žarišče bolečine v sredini zanke. Pritrdite jo lahko s kineziološkimi trakovi, ki so priloženi ali s povojem.  

4. Klinično dokazana tehnologija na voljo za osebno rabo 

Protibolečinska zanka temelji na tehnologiji, ki se uporablja v bolnišnicah. Preko elektromagnetnih polj deluje na žarišče bolečine, zmanjšuje vnetje mišic in sklepov ter obnavlja poškodovane celice in tako občutno lajša kronično bolečino.

Gre za varno in učinkovito bolnišnično tehnologijo, ki je bila razvita za osebno uporabo.

Protibolečinsko zanko ActiPatch najdete tukaj

Protibolecinska zanka actipatch product
Protibolečinska zanka produkt za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih.
rocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram